Centrala marca Woody Carbon-M (lemne)

Ideale pentru orice casa, aceste centrale de calitate superioara ofera un randament ridicat. Alege centrala termica marca Woody care ti se potriveste:Centrala termica pe tocatura lemnoasa Woody Carbon-M - date tehnice:


Centrale tehnice pe lemne Woody Carbon-M - caracteristici:Centralele termice pe lemne Woody sunt folosite pentru incalzirea cu apa calda cu pompa circulatoare sau in sistem gravitational pentru case unifamiliale, apartamente, sere cu folie sau oferte incinta de dimensiuni mai reduse. Sunt echipate in mod standard cu grilaj din tevi in care circula apa, care, incalzindu-se, intra in circuitul de incalzire al radiatoarelor.

Alte caracteristici:
Principiul de functionare:


Centrala marca Woody Carbon (lemne)

Ideale pentru orice casa, aceste centrale de calitate superioara ofera un randament ridicat. Alege centrala termica marca Woody care ti se potriveste:Centrala termica pe tocatura lemnoasa Woody Carbon - date tehnice:


Centrale tehnice pe lemne Woody Carbon - caracteristici:Centralele termice pe lemne Woody sunt folosite pentru incalzirea cu apa calda cu pompa circulatoare sau in sistem gravitational pentru case unifamiliale, apartamente, sere cu folie sau oferte incinta de dimensiuni mai reduse. Sunt echipate in mod standard cu grilaj din tevi in care circula apa, care, incalzindu-se, intra in circuitul de incalzire al radiatoarelor.

Alte caracteristici:
Principiul de functionare: